Adviseurs

Maarten van Hasselt
is eigenaar en oprichter van Haags Advies. Dankzij zijn ervaring als achtereenvolgens lobbyist in Brussel, medewerker in de Tweede Kamer en als beleidscoördinator bij Werkgeversorganisatie VNO-NCW, heeft hij een ruim netwerk aan specialisten en professionals opgebouwd die hem ondersteunen in de advisering van zijn opdrachtgevers op het gebied van politieke besluitvorming, stakeholdermanagement en reputatiemanagement.

Maarten Tieben
Als parlementair assistent in de Eerste Kamer en bestuurssecretaris bij de gemeente Rotterdam beschikt Maarten over uitvoerige kennis van gemeentelijke en landelijke parlementaire processen en procedures. Kennis en ervaring die hij nu, als adviseur van Haags Advies, gebruikt om directies van bedrijven, brancheverenigingen en lokale overheden te adviseren en ondersteunen bij beleidsmatige uitdagingen.

Coert van Hasselt
Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van lobby en Public Affairs in zowel Brussel als Nederland is Coert een inspirerende bron van informatie en advies op het gebied van economische en controversiële issues. Actief in de Public Affairs en Lobby sinds 1987 vindt hij creatieve oplossingen voor ogenschijnlijk onmogelijke uitdagingen.