Over ons

Met een team van experts adviseert Haags Advies directies van ondernemingen en organisaties over besluiten van Europese, nationale en lokale overheden en acties van belangengroeperingen en publiek die van invloed zijn op de bedrijfsvoering.

Dankzij de diversiteit van het team is een ruim netwerk aan specialisten en professionals opgebouwd met ervaring over lokale, landelijke en europese besluitvormingstrajecten

Dit netwerk betreft inmiddels tientallen deskundigen op het gebied van enerzijds PA, PR Communicatie, Politicologie en Bestuurskunde met uitgelezen kennis van processen en procedures en anderzijds gerespecteerde deskundigen op het gebied van economie, liberalisering en privatiseringsprocessen en ontwikkelingen op grensvlak van politiek maatschappelijke issues.

Steeds afhankelijk van de opdrachtgever, wordt een taskforce samengesteld van adviseurs en experts uit dit netwerk. Hierdoor kan steeds de juiste kennis, ervaring en ondersteuning worden geboden zodat optimaal kan worden ingespeeld op de wensen en behoeftes van de opdrachtgever.

Adviseurs